Podziel się wrażeniami!
Szybkie pytanie, przedłużam umowę z UPC i czas mnie nagli. Chcę zdecydować się na moduł CI+. Posiadam telewizor SONY W755C.
Czy ktoś posiada może takowy moduł w telewizorze SONY W755C? Lub miał z nim styczność? Słyszałem opinie że moduł bardzo zamula i zmiana programów trwa długo, co jest spowodowane starymi modułami CI+ dostarczanymi przez operatorów kablówki.
Czy ktoś może aktualizował telewizor (nawet inny model) do Androida 6.0 i posiada moduł CI+ - czy zauważył jakieś problemy w jego działaniu? Czy coś się zmieniło? Na lepsze, na gorsze?
Jakie korzyści płyną z użycia CI+ w kontekście samego telewizora i jego dodatków, pomijam jednego pilota i możliwość układania kolejności kanałów, ale czy moduł CI+ korzysta z możliwości dostepu do sieci? Pytam bardziej w kontekście nawet samego AndroidTV.
Fakt przydało by się drugie gniazdo CAM w Philipsie chyba są dwa pamiętam bo koledze instalowałem moduł to miał dwa gniazda.
Również prawie wszystkie telewizory panasonic z trochę wyższej półki posiadają 2xCI+. Gdzies nawet doczytałem ,że można tam włożyć dwa moduły UPC i jeden będzie służył do nagrywania , a drugi do oglądania. Ale ile w tym prawdy to trudno powiedzieć.
Tak to prawda bo tak mam.Telewizor: Panasonic TX-43CX750E