Podziel się wrażeniami!
Od 31.05.17 dostępna będzie aktualizacja systemu Android do wersji 7.0
Dotyczy modeli telewizorów XE80 , XE83 , XE85 , XE90 , XE93 , XE94 , A1, XD70 , XD75 , XD80 , XD83 , ZD9.
Wpisujmy tutaj plusy i minusy nowej aktualizacji.
Wciskasz Action Menu i potem Obraz w obrazie i obraz robi się malutki w prawym rogu. To wszystko.
Teraz możesz przeglądać aplikacje
Dzięki , zastanawiam się czy drugi tuner w TV pozwoli zastosować tą funkcję np. telewizja naziemna-telewizja satelitarna . Próbował już Ktoś takie rozwiązanie?
U mnie to nie działa. Co jest już zupełnie śmieszne gdyż taką funkcję miałem już 5 lat temu w HX800
Cześć. Moja dziewczyna ustawiła zeby aktualizacja zrobiła się pozniej w stanie , trybie dokładnie nie pamięta. Teraz wyskakuje mi błąd podłączenia do internetu. Nic nie mogę zrobić, Proszę o pomoc
Zmień dziewczynę
@Taranowski przywróć ustawienia faryczne jeżeli nic innego nie pomaga. Tylko pamiętaj że stracisz swoje preferencyjne ustawienia przy tej opcji.
pobierz ręcznie ja też mam xd7005 i pobrałem na pendraka zainstalowałem i działa. Niestety nasz biedny model nie dostanie wszystkich funkcji np wyszukiwanie głosowe w przeglądarce opera, a bardzo na to liczyłem. Ogólnie bardzo żałuję że kupiłem ten model po pół roku urzytkowania
Skąd można pobrać ręcznie Android 7 dla Sony tv? Mam model xd93. Czy ta wersja 7 przywraca stabilność działania tv? Bo wersja 6 ciągle się restartuje, laguje...