anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

WLKP - 18.06.2011r. - Dzień fotografii na Trathlon w Lusowie

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

WLKP - 18.06.2011r. - Dzień fotografii na Trathlon w Lusowie

edit kris:
info o aktualnym spotkaniu: LINK

--------------------------------------

Witam
Jak wiecie ucze sie fotek,ale nie powiem jest co sie uczyc-az głowa paruje i nie kiedy sobie nie radze-nigdy nie sadzilem i nie myslałem ze fotki to łatwa sprawa ale czy myslicie oi jakims spotkaniu w WLKP na robienie zdjec i pokazywanie i tlumaczenie co i jak robic
wiem ze nie ma przepisu na zdjecia ale uwagi i łopatologia kolego BEZCENNA moze byc .
Wiec pytam czy kiedys cos bedzie organizowane?

105 ODPOW. 105
Kar-----
Początkujący

wikipedia mówi:
Od lipca 2009 r. teren wokół budynku jest ogrodzony, a posesja posiada 24h dozór pełniony przez agencję ochroniarską.

a jak jest ze Starą Rzeźnią ?

kuraq.
Poszukiwacz

Ostatnio jak tam przechodziłem to była jakaś giełda antyków, ale nie wiem jak wygląda to przez resztę czasu.

Bart_poznan
Początkujący

Witam , odnośnie spotkań to spotykamy się regularnie w środy o 18 przed pręgierzem tradycją z KKM , większość z nas ma sprzęt sony także jak coś zapraszamy :) zawsze więcej osób to więcej pomysłów , a odnośnie starej rzeźni to udało mi sie zrobić parę zdjęć podczas arternariów

pablo_duch
Początkujący

Jako, ze temat dosc sie zakurzył na forum odkopalem go i chce zaproponowac moze jakis wypad w plener na zakonczenie wakacji-po rozmowie z MR.BERTON doszlismy do wniosku ze mozna by gdzies wyskoczyc na pare godzinek pofocic w towarzystwie-rozmowy pifko i :c18 ?
Jesli sa jakies propozycje odnosnie terminu oraz gdzie by mozna focic to mozna tu pisac

moze wypali,a jak nie to kiedy indziej...
pozdro Paweł

Bertone.
Poszukiwacz

Tak jak już Paweł wspomniał wyszedł pomysł wspólnego spotkania.
Mały plener foto z piwkiem ;)
Jeśli chodzi o miejsce spotkania jak i termin propozycje można podawać tutaj.
Jesli sa jakies propozycje odnosnie terminu oraz gdzie by mozna focic to mozna tu pisac

Myślałem nad miejsce spotkania i wymyśliłem Nowe Zoo , ze słoniarnią , motylarnią… byłoby co focić 

Co do terminu – 28 sierpień ? ( sobota )

To jest moja propozycja :D

Pozdrawiam
Bartek :c22

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Bertone napisał(a):

No, chyba, że byliby chętni na spotkanie w Jachrance :c34
viewtopic.php?f=80&t=6436 " target="_blank

...może być również ciekawie :smileythumbsup:

------------------------------
fotoamator
jmw.w-----
Nowicjusz

fajnie że temat został odświeżony :thumbsup: ja się piszę na takie spotkanie :c20

Bertone napisał(a):

Myślałem nad miejsce spotkania i wymyśliłem Nowe Zoo , ze słoniarnią , motylarnią… byłoby co focić 

mi pasuje ;)

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

mi tak na 90%;)

kuraq.
Poszukiwacz

Hm... chyba będzie okej;]
ps. Aniu, które miejsce zajęło Twoje zdjęcie wtedy na Starym Rynku?

Bertone.
Poszukiwacz

mi pasuje ;)

Justyna :smileythumbsup: Super :D

mi tak na 90%;)

... a kiedy będziesz mieć 100% pewność ? Miło byłoby Cię poznać :smileythumbsup:

kuraq napisał(a):

Hm... chyba będzie okej;]?

Czyli też nie masz 100% pewności :c18

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________