Podziel się wrażeniami!
edit kris:
info o aktualnym spotkaniu: LINK
--------------------------------------
Witam
Jak wiecie ucze sie fotek,ale nie powiem jest co sie uczyc-az głowa paruje i nie kiedy sobie nie radze-nigdy nie sadzilem i nie myslałem ze fotki to łatwa sprawa ale czy myslicie oi jakims spotkaniu w WLKP na robienie zdjec i pokazywanie i tlumaczenie co i jak robic
wiem ze nie ma przepisu na zdjecia ale uwagi i łopatologia kolego BEZCENNA moze byc .
Wiec pytam czy kiedys cos bedzie organizowane?
wikipedia mówi:
Od lipca 2009 r. teren wokół budynku jest ogrodzony, a posesja posiada 24h dozór pełniony przez agencję ochroniarską.
Ostatnio jak tam przechodziłem to była jakaś giełda antyków, ale nie wiem jak wygląda to przez resztę czasu.
Witam , odnośnie spotkań to spotykamy się regularnie w środy o 18 przed pręgierzem tradycją z KKM , większość z nas ma sprzęt sony także jak coś zapraszamy zawsze więcej osób to więcej pomysłów , a odnośnie starej rzeźni to udało mi sie zrobić parę zdjęć podczas arternariów
Jako, ze temat dosc sie zakurzył na forum odkopalem go i chce zaproponowac moze jakis wypad w plener na zakonczenie wakacji-po rozmowie z MR.BERTON doszlismy do wniosku ze mozna by gdzies wyskoczyc na pare godzinek pofocic w towarzystwie-rozmowy pifko i ?
Jesli sa jakies propozycje odnosnie terminu oraz gdzie by mozna focic to mozna tu pisac
moze wypali,a jak nie to kiedy indziej...
pozdro Paweł
Tak jak już Paweł wspomniał wyszedł pomysł wspólnego spotkania.
Mały plener foto z piwkiem
Jeśli chodzi o miejsce spotkania jak i termin propozycje można podawać tutaj.
Jesli sa jakies propozycje odnosnie terminu oraz gdzie by mozna focic to mozna tu pisac
Bertone napisał(a):
Co do terminu – 28 sierpień ? ( sobota )
fajnie że temat został odświeżony ja się piszę na takie spotkanie
mi pasujeBertone napisał(a):
Myślałem nad miejsce spotkania i wymyśliłem Nowe Zoo , ze słoniarnią , motylarnią… byłoby co focić
Co do terminu – 28 sierpień ? ( sobota )
mi tak na 90%;)
Hm... chyba będzie okej;]
ps. Aniu, które miejsce zajęło Twoje zdjęcie wtedy na Starym Rynku?
mi pasuje
kuraq napisał(a):
Hm... chyba będzie okej;]?