Podziel się wrażeniami!
Witam.
Jestem zainteresowany kupnem laptopa Sony Vaio VPCF13Z1E/B z nagrywarką blu ray. Chcę się zapytać czy nagrywarka w tym modelu umożliwia nagrywanie materiałów (płyt blu ray) w technologii 3D.
Czy do nagrywania materiałów (płyt blu ray) w technologii 3D jest potrzebna specjalna nagrywarka i specjalny program?
Będę wdzięczny za odpowiedź.
J.
vqqq napisał(a):
Czy do nagrywania materiałów (płyt blu ray) w technologii 3D jest potrzebna specjalna nagrywarka i specjalny program?
Jeśli jest Pan zainteresowany technologią 3D, to osobiście proponowałbym chwilę zaczekać na model VPCF21Z1E/BI który będzie w pełni wspierać tę technologię. Posiada on wyświetlacz 3D oraz parę okularów, dzięki czemu montując trójwymiarowy obraz mamy rzeczywisty podgląd projektu, no i jednocześnie urządzenie przystosowane do późniejszego odtwarzania stworzonych materiałów. Okulary oczywiście pasują do telewizorów Sony Bravia z funkcją 3D.
Myślę, że funkcja konwertowania w locie dowolnego obrazu do 3D przy pomocy jednego przycisku również się Panu spodoba.
Pozdrawiam
Dzień dobry! z okazji mojego pierwszego postu:)
Czy SonyPoland może określić datę premiery w Polsce nowego modelu VPCF21Z1E/BI z 3D?
Według wcześniejszych informacji sprzedaż tego modelu przewidziano pod koniec lutego br. Jak wiadomo jednak Intel nieoczekiwanie ma problemy z nową platformą Sandy Bridge (na niej ma bazować m.in. nowe Vaio F).
Czy termin premiery ulegnie przesunięciu? Jeśli tak to ile potrwa ewentualne opóźnienie?
Pozdrawiam
Początek kwietnia.
Precyzyjniej: Intel poprawi procesory i będziemy mieć 100% pewności co do ich niezawodności->wypuszczamy modele oparte na Sandy Bridge. Intel deklaruje, że nastąpi to w miesiącach marzec/kwiecień
No, ale lapki z Sandy Bridge mają się pojawić dopiero w sesji letniej - chyba, że źle słuchałem
jestem ciekawy ceny tego sprzętu domyślam się że będzie grubo ponad 6000zł...
destin6 napisał(a):
jestem ciekawy ceny tego sprzętu domyślam się że będzie grubo ponad 6000zł...
Czy jest już więcej konkretnych szczegółów nt. terminu premiery tego modelu?