Podziel się wrażeniami!
kupiłem taki komputer, co o nim sądzicie, i jeżeli mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak się włącza kamerę w tym laptopie?
artur93 napisał(a):
kupiłem taki komputer, co o nim sądzicie, i jeżeli mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak się włącza kamerę w tym laptopie?
Korppi napisał(a):
Powtorze, iz opisywalem model Sony Vaio VPCY21S1E/SI, to jesli ten byl nieco hybrydem pomiedzy netbooka a notebooka, to w twoim wypadku, posiadasz prawdziwego nEtbooka:) jest to mala, ale dosc fajna maszynka do rozrywki w internecie.
jsobolew napisał(a):
Korppi napisał(a):
Powtorze, iz opisywalem model Sony Vaio VPCY21S1E/SI, to jesli ten byl nieco hybrydem pomiedzy netbooka a notebooka, to w twoim wypadku, posiadasz prawdziwego nEtbooka:) jest to mala, ale dosc fajna maszynka do rozrywki w internecie.
Wydajnościowo wypada nawet 2 razy lepiej niż większy poprzednik, więc nie powiedziałbym że to sprzęt tylko do internetu
artur93 napisał(a):
kupiłem taki komputer, co o nim sądzicie
Witam, Ja dostałem tego laptopa, jako prezent na osiemnaste urodziny i użytkuje go już dwa dni. Komputer sprawuje się super, jest szybki, lekki, przez co łatwy do przenoszenia, bateria trzyma około 6-6,5 godziny. Jak na razie zostało mi zainstalowanie fify 11 (moja ulubiona gra) i ocenienie jak sobie poradzi z grą. Pozdrawiam