anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Vaio VPCYB1S1E/S

artur93
Początkujący

Sony Vaio VPCYB1S1E/S

kupiłem taki komputer, co o nim sądzicie, i jeżeli mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak się włącza kamerę w tym laptopie?

5 ODPOW. 5
Korppi
Początkujący

artur93 napisał(a):

kupiłem taki komputer, co o nim sądzicie, i jeżeli mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak się włącza kamerę w tym laptopie?

chociaz i mam w danym momencie VAIO EB, rozpatrywalem takze jako kandydata na zakup, starszego braciszka YB, czyli 13.3 calowego VAIO Y(dokladnie to:Sony Vaio VPCY21S1E/SI).
Bardzo mnie przyciagala do siebie jego mobilnosc, czyli dosc duzy czas zycia na baterii, lekkosc, no i ta wspaniala obudowa ze stopu magnezu. Gdybym niepotrzebywalem by szybkosci i wydajnosci graficznej(ucze sie/pracuje w 3ds max, etc.), to bez zadnego watpienia zakupilbym go sobie. Jest to wspanialy lapek do podrozy, surferowania w swiecie internetu oraz do rozwiazania nieobciazliwych zadan.
Powtorze, iz opisywalem model Sony Vaio VPCY21S1E/SI , to jesli ten byl nieco hybrydem pomiedzy netbooka a notebooka, to w twoim wypadku, posiadasz prawdziwego nEtbooka:) jest to mala, ale dosc fajna maszynka do rozrywki w internecie.

P.S. kamere podejrzewam, ze jak i w moim vaio, mozna wlaczyc dzieki arcsoftu(patrzac co potrzebujesz)
start->wszystkie programy->Arcsoft Webcam Companion 3->Launch utility (i wybierasz w czym chcesz ja wlaczyc) lub Webcam Companion 3 poprostu:)

Pozdrawiam.

jsobolew
Początkujący

Korppi napisał(a):

Powtorze, iz opisywalem model Sony Vaio VPCY21S1E/SI, to jesli ten byl nieco hybrydem pomiedzy netbooka a notebooka, to w twoim wypadku, posiadasz prawdziwego nEtbooka:) jest to mala, ale dosc fajna maszynka do rozrywki w internecie.

Wydajnościowo wypada nawet 2 razy lepiej niż większy poprzednik, więc nie powiedziałbym że to sprzęt tylko do internetu ;)

Korppi
Początkujący

jsobolew napisał(a):

Korppi napisał(a):

Powtorze, iz opisywalem model Sony Vaio VPCY21S1E/SI, to jesli ten byl nieco hybrydem pomiedzy netbooka a notebooka, to w twoim wypadku, posiadasz prawdziwego nEtbooka:) jest to mala, ale dosc fajna maszynka do rozrywki w internecie.

Wydajnościowo wypada nawet 2 razy lepiej niż większy poprzednik, więc nie powiedziałbym że to sprzęt tylko do internetu ;)

Zgadzam sie, ale wedlug wielkosci klasyfikuje sie jako netbook:) ale chociaz i maly, jednak dosc "agresywne zwierze" :smileyhappy:

TomPL-----
Początkujący

artur93 napisał(a):

kupiłem taki komputer, co o nim sądzicie

Ty lepiej napisz, jak się sprawuje, bo też się przymierzam 8-)

profile.country.pl_PL.title
spolvaiomaster1gcfli
Początkujący

Witam, Ja dostałem tego laptopa, jako prezent na osiemnaste urodziny i użytkuje go już dwa dni. Komputer sprawuje się super, jest szybki, lekki, przez co łatwy do przenoszenia, bateria trzyma około 6-6,5 godziny. Jak na razie zostało mi zainstalowanie fify 11 (moja ulubiona gra) i ocenienie jak sobie poradzi z grą. Pozdrawiam