anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Czarne linie na ekranie

profile.country.PL.title
Daniel-234
Poszukiwacz

Czarne linie na ekranie

Mma telewizor Sony bravia we66 po dwóch miesiącach od zakupu na ekranie pojawiły się czarne linie i rozmazały piksele. Telewizor na gwarancji 2 letniej ale tylko na piśmie sony polska odpisała że proszę skontaktować się jednym z serwisów w celu naprawy i tak zrobiłem serwis odpisała w stylu zajmiemy się tym jak będziemy mieli czas nie podając konkretnie daty, moje rozczarowanie firma Sony sięga zenitu, zraziłem się do marki ostatecznie będę musiał kupić telewizor innej marki, bo nie wiadomo ile będę czekał na odpowiedź i czy w ogóle się doczekam. Dla mnie to totalny brak profesjonalnego podejścia do klienta a tego się po firmie sony nie spodziewałem 

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

@Daniel-234 możesz podać który serwis?

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Daniel-234
Poszukiwacz

Serwis pram warszawa sony. 

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Ok - przekazałem sprawę do supportu w celu wyjaśnienia sytuacji. Jak będzie odpowiedź dam znać.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Daniel-234
Poszukiwacz

Dziękuję 

Pozdrawiam 

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

@Daniel-234 oto odpowiedź supportu:

Serwis na kontakt z klientem, gdy zarejestrował on usługę serwisową, czy to poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie sony.pl, czy poprzez serwis, ma do 3 dni czasu na kontakt umówienie terminu przyjazdu technika. Jednak z uwagi na aktualną sytuację epidemiologiczną, ten czas może ulec wydłużeniu.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Daniel-234
Poszukiwacz

Dziękuję za pomoc. 

Pozdrawiam