Podziel się wrażeniami!
Witam
Poszukuję jak najmniejszej klawiatury bezprzewodowej do tv i zastanawiam się czy ktoś testował taką zabawkę (link allegro) i może jednoznacznie stwierdzić czy to w ogóle działa?
Jeżeli nie działa, to proszę o podpowiedź z jakimś działającym 2w1 (klawiatura+touchpad).
Z góry dzięki
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
@akirazgora mam dokładnie taką klawiaturkę i bez problemów działa z moim TV ( KD-65XF9005). Uprzednio całkiem sprawnie obsługiwała Raspberry Pi. W przypadku obsługi telewizora, to nie jest tylko wpisywanie tekstu, działa kursor za pomocą którego można wybierać aplikacje z menu, działa ESC który zamyka aplikacje lub powoduje powrót do poprzedniego menu, działa Mute które wycisza dźwięk TV, działa przycisk Home który wywołuje menu telewizora, innymi słowy jest to całkiem przydatny gadżet, polecam!
Zapraszamy do naszych sklepów partnerskich doradcy w sklepie podpowiedzą która będzie kompatybilna
Witam,
Ja na Twoim miejscu zakupiłbym tą klawaiturę i przetestował, a jak nie zadziała to bym ją zwrócił zgodnie z prawem konsumenta - zakup na odległość. Dodatkowo zgłosiłem Twoje zapytanie do supportu jak będzie odpowiedź dam znać. Trochę to może potrwać więc cierpliwości.
Pozdrawiam
Łał nie spodziewałem się, że ktoś będzie tak uczynny i przekaże moje pytanie do supportu, przy czym przyznam, że nawet nie wpadłem na pomysł, żeby do nich napisać
Wielkie dzięki za pomoc
Witam,
Oto odpowiedź supportu:
Nie posiadamy listy kompatybilności i nie możemy zapewnić, że to będzie działać.
Pozdrawiam
Pytanie, do czego chesz zastosować klawiaturę? Ja kupiłem klawiature Microsoftu i działa, ale tylko w przeglądarce internetowej. W aplikacjach już nie działa.
@djrychu napisał(a):Witam,
Oto odpowiedź supportu:
Nie posiadamy listy kompatybilności i nie możemy zapewnić, że to będzie działać.
Pozdrawiam
Wielkie dzięki za pomoc w dialogu z support'em
Pozdrawiam serdecznie
@marek_j napisał(a):Pytanie, do czego chesz zastosować klawiaturę? Ja kupiłem klawiature Microsoftu i działa, ale tylko w przeglądarce internetowej. W aplikacjach już nie działa.
Potrzebuję klawiatury do obsługi Netflixa, Youtube i to raczej na tyle ( ewentualnie jak na PS4 zaskoczy to się nie obrażę )
@akirazgora mam dokładnie taką klawiaturkę i bez problemów działa z moim TV ( KD-65XF9005). Uprzednio całkiem sprawnie obsługiwała Raspberry Pi. W przypadku obsługi telewizora, to nie jest tylko wpisywanie tekstu, działa kursor za pomocą którego można wybierać aplikacje z menu, działa ESC który zamyka aplikacje lub powoduje powrót do poprzedniego menu, działa Mute które wycisza dźwięk TV, działa przycisk Home który wywołuje menu telewizora, innymi słowy jest to całkiem przydatny gadżet, polecam!