anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Klawiatura do Sony Bravia KD-65XF7005

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
akirazgora
Poszukiwacz

Klawiatura do Sony Bravia KD-65XF7005

Witam :slight_smile:

Poszukuję jak najmniejszej klawiatury bezprzewodowej do tv i zastanawiam się czy ktoś testował taką zabawkę (link allegro) i może jednoznacznie stwierdzić czy to w ogóle działa? :thinking:

Jeżeli nie działa, to proszę o podpowiedź z jakimś działającym 2w1 (klawiatura+touchpad).

Z góry dzięki :victory::wink:

15 ODPOW. 15
profile.country.PL.title
Paul_1971
Użytkownik

Nie ma sprawy, pozdrawiam :wink:

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

@akirazgora pamiętaj, że KD-65XF9005 o którym wspomniał @Paul_1971 to model z AndroidTV, a Twój model jest typu SmartTV, a co za tym idzie klawiatura może nie działać tak samo.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
akirazgora
Poszukiwacz

@djrychu bardzo słuszna uwaga :thinking: Zamówię i się przekonam, bo w końcu to tylko 30 zł... wtedy sam potwierdzę czy działa :wink:

Dzięki wielkie za wszelką pomoc i pozdrawiam :smiling:

profile.country.PL.title
Paul_1971
Użytkownik

@akirazgora, klawiaturka już pewnie dotarła do Ciebie, jesteś zadowolony z zakupu, czy może okazał się on chybiony?

profile.country.PL.title
akirazgora
Poszukiwacz

Cześć :yahoo: @Paul_1971

Potrwało to długo zanim odpowiedziałem... ale to dlatego, że zamówiłem sobie parę sztuk do dwóch tv, ps4 i amplitunera, więc w ramach oszczędności brałem prosto od chińczyka :sweat_smile: i doszły dopiero wczoraj.

Klawiatura działa jak należy i niczym nie odbiega to od obsługi tv Sony na androidzie. Klawiatura śmiga wraz z touchpadem na przeglądarce a bez touchpada działa świetnie w apkach: Netflix, YouTube i Amazon Prime Video :cool:

Nie ukrywam, że jestem zadowolony, ponieważ działa tak samo jak pełnowymiarowe klawiatury, a zajmuje 8 razy mniej miejsca :smirk:

Dzięki za pomoc :wink:

profile.country.PL.title
Paul_1971
Użytkownik

Witaj @akirazgora,

Miło słyszeć, że wszystko działa poprawnie i że finalnie jesteś zadowolony z zakupu.

Zastanawiałem się, czy klawiaturką ze Smart TV będzie działała tak samo jak z Android'em lecz Twoje potwierdzenie jest najlepszym dowodem na to, że tak :yahoo:

Dzięki za odpowiedz i bezproblemowego użytkowania sprzętu w przyszłości!

Pozdrawiam :wink:

Paweł