Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie. Mam problem z wyświetlaniem listy kanałów guide. Problem polega na magicznym rozmnażaniu się kanałów. Kanały w liście powtarzają się, nawet, jak to widać na zdjęciu, do czterech razy i chociaż zabrzmi to trochę dziwnie, ale "robi" się to samo z siebie. Pomaga jedynie ponowne programowanie kanałów, przez co jest to dość uciążliwe. Problem najlepiej przedstawi zdjęcie. Bardzo proszę o pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zmieniłam wyszukiwanie kanałów na cyfrowe i zjawisko w guide już nie występuje. Problem rozwiązany. Dziękuję za pomoc.
Witamy
pytanie przekazaliśmy już do kolegów z działu wsparcia technicznego. Postaramy się wrócić z odpowiedzią czym prędzej.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Dobrze, będę czekać. Dodam tylko, że jest to telewizor KDL32R400C.
Witamy
Naszym zdaniem chodzi prawdopodobnie o TV naziemną. Jeśli tak, to jest to naturalne w przypadku ustawienia anteny w kierunku dwóch stacji nadawczych, a raczej na granicy obejmującej te stacje.
Sugerujemy odnalezienie informacji dotyczących lokalizacji stacji nadawczych i skorygowanie ustawień anteny.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Witam. Jeśli chodzi o sygnał, to zgadza się. Wyszukiwanie kanałów jest z telewizji naziemnej, jednak źródłem sygnału jest telewizja kablowa. Spółdzielnia dogadała się z telewizją i zamiast instalować antenę na dachu bloku, dostarcza telewizję naziemną w ten sposób. W związku z tym nie mam możliwości regulacji ustawienia anteny.