anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

xe7096 hbbtv

profile.country.PL.title
marek_j
Użytkownik

xe7096 hbbtv

Mam pytanie odnośnie przeglądania treści korzystając z hbbtv. Nie ma możliwości przewijania filmów. Czy funkcję tą trzeba jakoś "uruchomić", czy taka funkcja nie występuje? Chodzi o flimy oglądane przez VOD TVP.

7 ODPOW. 7
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Serwis z pewnością pomoże w tej sprawie

profile.country.PL.title
marek_j
Użytkownik

Bardzo szybko dostałem odpowiedź z serwisu:

"Nawiązując do zgłoszenia uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z producentem aplikacji VOD TVP, w kwestii możliwości przewijania filmu na naszym odbiorniku.

Uprzejmie Pana informuję, że nie mamy dokładnych wytycznych względem odbierania treści HBB TV.
"

Takiej odpowiedzi niestety się spodziewałem...

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@marek_jNa moim W755 też nie ma takiej możliwości. Podobnie na starszym EX725 oraz telewizorze konkurencji(LG). Sądzę więc ,że  taka funkcja przy hbbtv nie występuje.

profile.country.PL.title
marek_j
Użytkownik

Tak też sądzę, że jest to brak funkcjonalności w hbbtv. Tym bardziej, że w aplikacji w VOD TVP w telewizorze przewijanie jest dostępne.

Wysłałem zapytanie do TVP. Ciekawe czy i co odpiszą.

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@marek_jSzkoda ,że ta aplikacja mimo szumnych zapowiedzi nie jest dalej rozwijana. Netia,UPC reklamują jakiś replay 7 dni wstecz. W na takiej czeskiej hbbtv masz kalendarz , wpisujesz datę i oglądasz program rok czy dwa lata do tyłu. Więc PVR(nagrywanie) jest po prostu zbędne. A przy hbbtv z kanałów niemieckich(Astra)  jest tego tyle ,że mozna się pogubić.

pozdrawiam

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

@marek_j też jestem ciekaw czy odpiszą. Ciekawe czy nie zwalą winy na TV.

W przypadku możliwości przewiajania filmu w aplikacji VOD TVP to producent aplikacji jest za to odpowiedzialny.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@djrychuChyba tak jest. Na czeskiej hbbtv z naziemnej i niemieckiej z astry przwijanie działa. Co prawda z przeskokiem o 30 sekund ,ale jest. Sprawdzone na  Sony W755 i LG.