Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie odnośnie przeglądania treści korzystając z hbbtv. Nie ma możliwości przewijania filmów. Czy funkcję tą trzeba jakoś "uruchomić", czy taka funkcja nie występuje? Chodzi o flimy oglądane przez VOD TVP.
Serwis z pewnością pomoże w tej sprawie
Bardzo szybko dostałem odpowiedź z serwisu:
"Nawiązując do zgłoszenia uprzejmie proszę o bezpośredni kontakt z producentem aplikacji VOD TVP, w kwestii możliwości przewijania filmu na naszym odbiorniku.
Uprzejmie Pana informuję, że nie mamy dokładnych wytycznych względem odbierania treści HBB TV."
Takiej odpowiedzi niestety się spodziewałem...
@marek_jNa moim W755 też nie ma takiej możliwości. Podobnie na starszym EX725 oraz telewizorze konkurencji(LG). Sądzę więc ,że taka funkcja przy hbbtv nie występuje.
Tak też sądzę, że jest to brak funkcjonalności w hbbtv. Tym bardziej, że w aplikacji w VOD TVP w telewizorze przewijanie jest dostępne.
Wysłałem zapytanie do TVP. Ciekawe czy i co odpiszą.
@marek_jSzkoda ,że ta aplikacja mimo szumnych zapowiedzi nie jest dalej rozwijana. Netia,UPC reklamują jakiś replay 7 dni wstecz. W na takiej czeskiej hbbtv masz kalendarz , wpisujesz datę i oglądasz program rok czy dwa lata do tyłu. Więc PVR(nagrywanie) jest po prostu zbędne. A przy hbbtv z kanałów niemieckich(Astra) jest tego tyle ,że mozna się pogubić.
pozdrawiam
Witam,
@marek_j też jestem ciekaw czy odpiszą. Ciekawe czy nie zwalą winy na TV.
W przypadku możliwości przewiajania filmu w aplikacji VOD TVP to producent aplikacji jest za to odpowiedzialny.
Pozdrawiam
@djrychuChyba tak jest. Na czeskiej hbbtv z naziemnej i niemieckiej z astry przwijanie działa. Co prawda z przeskokiem o 30 sekund ,ale jest. Sprawdzone na Sony W755 i LG.