Podziel się wrażeniami!
Ponawiam prośbę o pomoc, gdyż wgrałem nowe oprogramowanie do telewizora i na nowej aplikacji youtube , jest problem z tnącymi filmami 4k i gdy włączam podczas odtwarzania propozycje dalsze inne , to filmik się zatrzymuje co chwila, to na pewno nie jest problem z internetem.
Dodam , że na starej aplikacji wbudowanej , wszystko działało idealnie.
Jak mogę wgrać aplikację fabryczną i skąd ją wziąć ?
Najlepiej skontaktować się z serwisem Sony
Przywróciłem ustawienia fabryczne i nic nie pomogło 😞
Może spróbuj wyczyścić pamięć cache tv , Home-Ustawienia-Pamięć i reset-Wewnętrzna pamięć współdzielona-Dane w pamięci podręcznej.
Gdzieś czytałem wątek,że dopiero wyczyszczenie cache pomogło,warto spróbować,i tak nie masz nic do stracenia.
Nie pomogło
Chcę zainstalować starą wersję youtube z fabrycznego oprogramowania, ale nie wiem która wersja to była, a po za tym , czy w ogóle da się to zrobić, gdy już mamy nowszą wersję ? A support Sony, też nie chce mi pomóc jak widać, tylko kierują do serwisu.
Ja mam tv xd8505 i mogę sobie cofnąć aktualizację o poprzednią wchodząc do google play store i klikam ikonkę Youtube ,wtedy wybieram odinstaluj aktualizację i to wszystko,nie mam wyboru co do wersji aktualizcji,jedynie mogę się cofnąć do poprzedniej.Pozdrawiam.
U mnie obecna wersja youtube to 2.02.14,przed chwilą cofnąłem się do poprzedniej,czyli do wersji 1.3.11.