Podziel się wrażeniami!
Witam,
Mam pytanie kiedy Sony planuje aktualizacje Android TV np. dla KD-65XF9005 (XF90 model 2018) do wersji Oreo 8.x?
Pozdrawiam
Tomek
Witam Masz jusz tą aktuizacje kd-55xf7596 czy przez USB
mam pytanko do tych co zainstalowali An8 czy w zakładce pamięć wysuń dysk jest dalej Wyuwam ? Czy na 8 inaczej to się odbywa już ?
@wolfmar wystarczy luknąć na Philipsa 10 grudnia zapowiadał na dniach ósemkę mam najnowszego 803 i do dzisiaj cisza coś się wykrzaczyło Sony jednak poszło ,że jakoś to będzie i jak przy siódemce były problemy ,ludzie o tym pisali ale byli też tacy jak ja ,którzy nie mieli zastrzeżeń i widać to samo jest teraz.Mam model XD i jednak chciałbym dostać Androida 8 bo jest podobno stabilniejszy i szybszy.Dlaczego Philips może a Sony nie ?! Przychodzi myśl najgorsza jaką biedę sprzętową Sony pakowało do swoich TV i to nawet do tych najdroższych ,że się nie da ?
Do zbygaaj dalej pozostało wyuwam.
@stefek38 dzięki za info ponad rok temu zgłaszana literówka "przekazaliśmy dalej" i co ? Sony drobiazgami się nie zajmuje olewa to.
Czy może kolega sprawczić w ustawieniach HDMI Arc funkję eARC- po nim jest przekazywany dżwięk 7.1. zwykły ARC przesyła tylko 5.1.
Nie ma żadnej wzmianki o eARC w aktualizacji, a żeby sprawdzić takowe funkcje, potrzebny jest Kabel HDMI 2.1, który mało nie kosztuje, a i z dostępnością jak na razie nie jest za dobrze
Zadnej roznicy w poprawie hdr dolby vision nie widac nic nie poprawili
Amazon w hdr jest nie do porówania poprostu jak z płyty
Po zainstalowaniu Android 8.0 Oreo opcja wysuń dysk jest dalej.
Instalacja z usb bez problemu. Nowy system ogólnie niezły. Poprawione HDR z Ultrabox 4k. Były problemy z HDMI ARC. Ale w końcu zadziałało. Także póki co jest lepiej.
Sony kd-75xe8596