Podziel się wrażeniami!
Witam,
Mam pytanie kiedy Sony planuje aktualizacje Android TV np. dla KD-65XF9005 (XF90 model 2018) do wersji Oreo 8.x?
Pozdrawiam
Tomek
Musi działać... kombinuj...
U mnie kodi działa poprawnie ze wszystkimi plikami ac3 i dts
Wczoraj zaktualizowałem do najnowszego wydania aktualizacji 6.6520 mój tv 7596 i jest o niebo lepiej... Wszystko co mi nie pasowało teraz jest tak jak ma być. Aktualizację robiłem z USB.
- poprawili mi netflixa jeśli chodzi o świecenie , już tak nie parzy po oczach
- poprawili mi netflixa jeśli chodzi o rozjaśnianie ekranu gdy pojawiły się napisy
- w Kodi o dziwo.... bez żadnych kombinacji działa DTS na kinie....(tu jestem w szoku bo zawsze musiałem Archosa używać)
- TV działa o wieeeele szybciej
- Menu rewelacja.. poustawiałem tak jak chce i powywalałem zbędne bzdety
Dzisiaj jeszcze potestuję ale jak na razie nie napotkałem na żaden problem...
Jaką masz wersję Kodi z działającym DTS.
v.18.3 Tylko żeby była jasność, ustawienia na expert, ustawiłem allow passthrough i powłaczałem wszystkie DTS , DTS HD i DD+
Ale oficjalna wersja Kodi nie ta *****ty.
to dziwne gdyby to nie byla oficjalna... pobrana pilotem z poziomu TV, aplikacji na TV, bez zadnego kombinowania z wylaczaniem niezweryfikowanych zrodel czy administratora.
Panowie, czy tylko ja to widzę czy brakuje opcji zamykania aplikacji-czyszczenia pamięci- po dłuższym przytrzymaniu przycisku home? Nie brakuje Wam tej funkcji????
Pytam o wersję Kodi bo dotychczas tylko specjalna wersja *****ty radziła sobie z DTS passthrough. Super że to naprawili.
Obudź się;) W pierwszej odpowiedzi na Twoje pytanie napisałem że wersja 18.3. Świeżutka z końca czerwca
Jestem użytkownikiem Kodi od wielu lat na Macu. Wiadomo że to jest najlepszy odtwarzacz. Niestety ta wersja na android tv ma wielką wadę , nie zapamiętuje biblioteki. Jeżeli wysunę dysk USB to po ponownym podłączeniu trzeba na nowo tworzyć bibliotekę. Chyba że ktoś ma na to sposób.