- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Czy jest jakiś sposób aby oglądać bezpośrednio na TV filmy i serialę z HBO GO?
Samo HBO stwierdziło, że na razie nie planuje aplikacji na Android TV (może Sony by jakoś naciskała na HBO w tej sprawie)?
A w fabrycznej przeglądarce na Android TV (Opera - nie wiem dlaczego nie Chrome) nie działa, choć HBO twierdzi, że przeszło już na format HTML5.
Swoją drogą dlaczego Opera jest fabrycznie zainstalowana jako przeglądarka w Android TV a nie Chrome?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Spróbuj przez App Cloner stworzyć klon HBO GO. Będziesz miał za jednym razem normalny ekran startowy a dodatkowo skrót w menu głównym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dalej zostają kombinacje na stronie HBO GO są wymienione urządzenia ,na których można korzystać z HBO GO :
Smart TV,tablet,smartfon,Apple TV,Chromecast,konsola,komputer a Android TV brak jakaś niemoc w tym temacie .
PS. Przed chwilą dzwoniłem na infolinię nic nie wiedzą kiedy będzie i czy kiedykolwiek będzie ale rozwijają się. Może Pan oglądać na tablecie ,smartfonie,komputerze ........... ale ja chcę na Android TV ........ no to nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziwna jest ta cała sytuacja, tym bardziej że jest apka i to nawet po polsku na android.tv tyle że działa (można oglądać filny) tylko na andku 6.0.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam a może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić ten klon HBO GO przez App Cloner bo jestem zieony w tym temacie niedawno kupiłem tv Sony KD-55XE8096 wgrałem sobie HBO GO ale boli mnie już kark od tego krzywego obrazu.
za pomoc będę bardzo wdzięczny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@pawel42274napisał(a):Witam a może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić ten klon HBO GO przez App Cloner bo jestem zieony w tym temacie niedawno kupiłem tv Sony KD-55XE8096 wgrałem sobie HBO GO ale boli mnie już kark od tego krzywego obrazu.
za pomoc będę bardzo wdzięczny.
Proszę:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy działa wam HBO Go Android TV 0.0.59 na andku 6 bo mi dzisiaj wyskoczyło "brak połączenia internetowego" po mimo że mam 50 Mb/s i wszystkie inne aplikację bez problemu chodzą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
U mnie też nie działa od wczoraj. Też brak połączenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ciekawe czy to następstwo legalnej wersji czy blokada całkowita przez umowy uniemożliwiające wydanie HBO GO na android tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie rozumiem polityki HBO, teraz po uwolnieniu dostępu od umów z operatorami powinni wydać aplikację na każdą możliwa platformę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Potwierdzam, u mnie też brak połączenia. HBO na pewno włączyło jakąś blokadę w PL na tę apkę. Szkoda.