Podziel się wrażeniami!
Czy jest jakiś sposób aby oglądać bezpośrednio na TV filmy i serialę z HBO GO?
Samo HBO stwierdziło, że na razie nie planuje aplikacji na Android TV (może Sony by jakoś naciskała na HBO w tej sprawie)?
A w fabrycznej przeglądarce na Android TV (Opera - nie wiem dlaczego nie Chrome) nie działa, choć HBO twierdzi, że przeszło już na format HTML5.
Swoją drogą dlaczego Opera jest fabrycznie zainstalowana jako przeglądarka w Android TV a nie Chrome?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Spróbuj przez App Cloner stworzyć klon HBO GO. Będziesz miał za jednym razem normalny ekran startowy a dodatkowo skrót w menu głównym
Dalej zostają kombinacje na stronie HBO GO są wymienione urządzenia ,na których można korzystać z HBO GO :
Smart TV,tablet,smartfon,Apple TV,Chromecast,konsola,komputer a Android TV brak jakaś niemoc w tym temacie .
PS. Przed chwilą dzwoniłem na infolinię nic nie wiedzą kiedy będzie i czy kiedykolwiek będzie ale rozwijają się. Może Pan oglądać na tablecie ,smartfonie,komputerze ........... ale ja chcę na Android TV ........ no to nie wiem.
Dziwna jest ta cała sytuacja, tym bardziej że jest apka i to nawet po polsku na android.tv tyle że działa (można oglądać filny) tylko na andku 6.0.
Witam a może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić ten klon HBO GO przez App Cloner bo jestem zieony w tym temacie niedawno kupiłem tv Sony KD-55XE8096 wgrałem sobie HBO GO ale boli mnie już kark od tego krzywego obrazu.
za pomoc będę bardzo wdzięczny.
@pawel42274napisał(a):Witam a może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić ten klon HBO GO przez App Cloner bo jestem zieony w tym temacie niedawno kupiłem tv Sony KD-55XE8096 wgrałem sobie HBO GO ale boli mnie już kark od tego krzywego obrazu.
za pomoc będę bardzo wdzięczny.
Proszę:
Czy działa wam HBO Go Android TV 0.0.59 na andku 6 bo mi dzisiaj wyskoczyło "brak połączenia internetowego" po mimo że mam 50 Mb/s i wszystkie inne aplikację bez problemu chodzą
U mnie też nie działa od wczoraj. Też brak połączenia.
Ciekawe czy to następstwo legalnej wersji czy blokada całkowita przez umowy uniemożliwiające wydanie HBO GO na android tv
Nie rozumiem polityki HBO, teraz po uwolnieniu dostępu od umów z operatorami powinni wydać aplikację na każdą możliwa platformę.
Potwierdzam, u mnie też brak połączenia. HBO na pewno włączyło jakąś blokadę w PL na tę apkę. Szkoda.