Podziel się wrażeniami!
Poczytaj sobie na tym forum wątek o oledach i wadach tych matryc https://hdtvpolska.com/forum/forum/109-oled/
OLED super obraz ,kolor ,czerń ale jakoś na razie się boję ,że wystąpi coś na tym panelu co go pogrąży i to masowo ciekawe jak jasność zacznie spadać jak to będzie wyglądać może nie ma na zapas się co martwić ale zakup OLED-a jeszcze odłożyłem na 2-3 lata.
Mam od wrzesnia tego oleda w 55 calach jak na razie jestem zadowolony , ale jak czytam o tych wypaleniach
to jestem lekko wystraszony gdyż nie wiem jak ewentualnie zareaguje Sony w razie wypaleń.Sprzedawca w sklepie zapewniał mnie iż sony zabezpiecza swoje panele na ewentualność wypaleń ale jak jest naprawdę pokaże czas.
ostatnie plazmy też były super zabezpieczone super kolor,obraz ,czerń gdzie dzisiaj są ?
Wychodzi na to że trafiłem felerny egzemplaż... Gość z obsługi kazał mi go jeszcze zresetować, lecz bez skutku...Tyle siana a tu taka padakaczka, mam nadzieje ze uda mi sie go wymienić ewentualnie, bo niby problemów w takich przypadkach nie robią
@krycha87 jak kupowałeś w dobrym sklepie to Ci wymienią a tym bardziej przez internet tylko ciśnij od razu w poniedziałek jak w EuroAGD to nie mam dobrego doświadczenia z nimi chciałem po 3 dniach zamienić na większy powiedzieli żadnych zwrotów MM jest ok pod tym względem !
saturn... i też mnie ciekawi ja mnie przyjmą... Bo naprawde uwieżcie mi ze TV na 15stakaaaa a mecze nadają w systemie "redandGreen"
Jestem poprostu zawiedziony A1 ale jeżeli wymienia mi go na nową Sztuke, to dam mu jeszcze szanse. w innym przypadku rezynuje i inwestuje w panasonic-ka 65-1000E...
Saturn to prawie to samo co MM nie powinno być problemu.Dzisiaj oglądałem HDTV z Santa Monica Gmeru opowiadał o Panasonicu EZ1000 i wspomniał też o różowym kolorze na OLED może to dotyczy też A1 tylko ,że Panasonic a może Sony już też we wszystkich nowych telewizorach zastosował Black Filter ,który eliminuje róż z matryc OLED.Oddaj ten TV poczekaj chwilę wchodzą nowe modele kupisz A2 .