Podziel się wrażeniami!
Kolejna aktualizacja, a w niej dosyć ważne zmiany. Najważniejsza według mojej opinii do dodanie opcji wyboru jakości filmów z YouTube. W tym jakość HD. Poniżej link:
Inne zmiany:
Ciesz się filmami z serwisu YouTube w jakości HD
Oglądaj zdjęcia i filmy z serwisu Facebook na pełnym ekranie
Dodatkowy tryb Ticker w serwisie Twitter
Połącz wyniki wyszukiwania usługi TrackID z serwisem Twitter
U mnie miłościwe sony zablokowało dostęp do 3D z dekodera cyfry, nie mogę wybrać opcji obrazów obok siebie jest tylko symulowane 3D. U was także ten problem jest ??
misiekf napisał(a):
TVNHD prowadzi testy HBBTV, przydało by się uaktywnić tą opcję w serii EX.
djh napisał(a):
U mnie miłościwe sony zablokowało dostęp do 3D z dekodera cyfry, nie mogę wybrać opcji obrazów obok siebie jest tylko symulowane 3D. U was także ten problem jest ??
Dziś telewizor pobrał i zainstalował nową aktualizację PKG4.005EUA-104. Nie ma jeszcze informacji na stronie Sony. Nie miałem jeszcze czasu bliżej przyjrzeć się funkcjom, na pierwszy rzut oka nie ma nowych opcji, widżetów itp. Wydaje mi się, że telewizor działa szybciej, sprawniej. Ktoś zauważył jakieś zmiany?
Witam
u mnie po pobrariu i zainstalowaniu się nowej aktualizacji mam bardzo widoczną róznice w obrazie na serwisie Ipla HD, otóż na wcześniejszym sofcie obraz był ostry jak żyleta teraz wygląda jak by to było zwykłe SD. Sprawdzcie jak u was wyglada np. Serial "Pierwsza miłość" odc. 1503.
laskadan napisał(a):
Witam
u mnie po pobrariu i zainstalowaniu się nowej aktualizacji mam bardzo widoczną róznice w obrazie na serwisie Ipla HD, otóż na wcześniejszym sofcie obraz był ostry jak żyleta teraz wygląda jak by to było zwykłe SD. Sprawdzcie jak u was wyglada np. Serial "Pierwsza miłość" odc. 1503.
Mam problem chyba po aktualizacji ale nie jestem pewien czy na pewno.Od jakiegoś czasu gdy uruchamiam tvn nie mam dodawanych bieżących odcinków seriali np Julia jest do odcinaka 95 a online przez pc 98,z yutube też mam problem gdy wyszukuję rihanna lub cos innego to wyświetla mi bardzo mało filmików nie wiem co jest???
Co do ilość odcinków, to z tego co pamiętam, w telewizorze są one aktualizowane trochę wolniej. Więc to może być przyczyną braku kilku odcinków względem serwisu na PC. Co do problemu z Youtube, hmmmmm, trudno mi powiedzieć co może być przyczyną. Możliwe, że coś nie tak jest po stronie właśnie YouTube.
Co do yutube to doszedłem wystarczyło zmienić sortowanie,a na tvn nadal nie mam aktualizowanych odc. a zawsze były na bieżąco dodawane
ok już jest dobrze wszystkie odcinki serialu zaktualizowały się do najnowszego
nikox85
zawartość serwisów internetowych dla PC i TV Sony jest odświeżana w różnym tempie i zależy ono od tych właśnie serwisów a nie od samego Sony. Jak wiadomo najpierw zajmują się szerszym gronem czyli internetem a następnie za jakiś czas wrzucają to do Sony Internet TV.