anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rejestracja HDD w Sony KDL-40EX520

DawidMisiak-----
Początkujący

Rejestracja HDD w Sony KDL-40EX520

Ponoć ten model telewizora ma funkcję nagrywania sygnału DVB-T na dysk podpięty do portu USB. Aby jednak można było rozpocząć nagrywanie należy wcześniej zarejestrować dysk w TV. Tak poinformowano mnie na infolinii Sony.

Problem w tym, że nigdzie nie mogę znaleźć tej funkcji. Szukałem na stronie Sony, i nic. i-Manual jest również mało pomocny.

Jakieś wskazówki? Będę wdzięczny za pomoc.

33 ODPOW. 33
profile.country.pl_PL.title
Mylagos
Użytkownik

stubb napisał(a):

USB 3.0 = do 90 MB/s (oczywiście w porcie USB 2.0 będzie miał wartości odpowiednio mniejsze)
USB 2.0 = do 30 MB/s.

Trzeba jednak pamiętać, że są to wartości teoretyczne i to jaka będzie prędkość zależy od jakości pamięci ;)

profile.country.PL.title
remolmar
Poszukiwacz

ja otrzymałem w prezencie z 5 Plus w sieci plus 4GB ( pendrie sony ) i właśnie wywaliło mi komunikat że powyżej 32GB są obsługiwane. :) niezła kicha. brdziej chciałem potestowac niż cos nagrywac na moim nowym nabytku 26ex550. czy cos zle przeczytałem ale w postach wyżej piszecie koledzy ze w modelach nizszych niz ex710 nagrywanie niedziala. jutro wybieram sie do komutronika moze wiec zkupie jakis wiekszy pendrive???

Mylagos
Użytkownik

EX550 ma możliwość nagrywania na dysk

Nagrywanie na twardy dysk USB TAK

Wszystko zależy od konkretnego modelu i po prostu trzeba to sprawdzić w danych technicznych telewizora.

Zimny_
Użytkownik

remolmar napisał(a):

w postach wyżej piszecie koledzy ze w modelach nizszych niz ex710 nagrywanie niedziala.

Chyba chodziło o rok produkcji... Możliwość nagrywania jest od roku 2011 w modelach głównie od EX720 wzwyż. W roku 2012 tę funkcję otrzymało więcej modeli, za co moim zdaniem duży plus. Warto przetestować, przydatna opcja.