anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Promocja

profile.country.PL.title
djdaskam
Nowicjusz

Sony Promocja

Witam

Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...

57 ODPOW. 57
profile.country.pl_PL.title
sieka90
Początkujący

Witaj,
może zadzwoń na infolinię co zrobić z tym fantem. Ewentualnie pójdź do sprzedawcy u którego kupiłeś model Tv i spytaj się czy może wystawić drugi paragon dzięki któremu zachowasz dwuletnią gwarancję. W ostateczności dzwonisz na infolinię i WYMAGASZ jakiegoś potwierdzenia od SONY żeby wysłali pismo do Ciebie, które pozwoli na ewentualną bezpłatną naprawę usterek na okres dwóch lat (jeśli takie będą).

Pozdrawiam!

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

W tym adapter wifi od Sony jak to zrobić Kolega Woytas_PL pisze:
" Witam,
dziękujemy za kontakt z firmą Sony Europe.

Panie .... ,

Proszę się nie niepokoić. Oryginał dowodu zakupu zostanie panu zwrócony przesyłką pocztową niezależnie od upominku, prawdopodobnie z kilkudniowym opóźnieniem względem otrzymania samego prezentu. Takie informację otrzymaliśmy po kontakcie z jednostką francuską zajmującą się realizacją tejże promocji.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o ponowny kontakt.

Z poważaniem, ... "

Tak więc spokojnie, wszystko dojdzie w swoim czasie.

Zimny_
Użytkownik

Cierpliwości - również otrzymałem informację, że dowody zakupu są wysyłane inną przesyłką i dochodzą po pewnym czasie od otrzymania "prezentu". Paczka idzie z innego kraju, także trochę to musi potrwać.

karolgorecki000
Nowicjusz

Cześć

podajcie mi proszę link pod którym można sprawdzić status realizacji promocji z modułem WiFi. Przewertowałem już regulamin promocji, maila z potwierdzeniem rejestracji i chyba całą stronę sony :nauseated_face: niestety nie widzę tego. Gdzieś na forum widziałem tą informację ale teraz nie potrafię jej znaleźć.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

PS. sprawa nieaktualna gdyż znalazłem odpowiednie linki :thumbsup:
Status rejestracji/ wysyłki dokumentów można sprawdzić pod adresem:
http://www.sony.pl/promocja/suivi_connexion.php
natomiast temat poświęcony promocji znajduje się tutaj:
viewtopic.php?f=215&t=10974

brajan1
Początkujący

Witam
Mój przypadek z tą promocją wygląda kiepsko.
Otóż wysłałem w grudniu 24 poleconym priorytetem list z paragonem i danymi by dostać wi fi ,minął miesiąc na stronie nadal widnieje że nie dostali mojego paragonu.
Dzwonię do Francji, tłumaczę pani co i jak, ona prosi żebym podał numer który mam na potwierdzeniu nadania, sprawdziła w systemie i niestety przesyłka nie jest zarejestrowana, ogólnie mówiąc zaginęła.
Złożyłem na pocztę reklamację, wypełniłem papierki. Mam czekać do trzech miesięcy na odpowiedz.
Jeśli się nie znajdzie dostanę co najwyżej 150zł.
Telewizor z pięcioletnią gwarancją kosztował mnie 2730zł. No to zachciało mi się wi fi za free, teraz tylko żeby się nic nie skopało.
Ponoć nie jestem odosobnionym przypadkiem z tego co Pani od Sony mi mówiła. W życiu nie pójdę już na taki układ, co nie podkusiło. Gdybym ubezpieczył tą kopertę na 2730zł to nie było by problemu.
Zastanówcie się przed wysyłką.
Pozdrawiam Michał

stubbs.
Użytkownik

Tak jak piszesz, wina leży po stronie przewoźnika - czyli w Twoim przypadku poczty.

Pozdrawiam Stubb
brajan1
Początkujący

Oczywiście ja do Sony noc nie mam, jak zwykle Poczta Polska dała plamę i to również nie do końca bo podobno list z Polskiego obszaru celnego wyszedł, a trafiło go we Francji.

stubbs.
Użytkownik

Ciężko Ci będzie coś wskórać. Poczta dostarczyła list do Francji i skoro tam go gdzieś wcięło to kiszka trochę. Już widzę jak Francuzi będą zaangażowani w rozwiązanie sprawy :c44

Pozdrawiam Stubb
laskadan
Poszukiwacz

kolego ja wysłałem dokumenty 6 grudnia a potwierdzenie że dokumenty otrzymali dostałem 25 stycznia, więc może jeszcze nie panikuj jak mówisz że Ty wysłałeś 24 grudnia.