anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Promocja

profile.country.PL.title
djdaskam
Nowicjusz

Sony Promocja

Witam

Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...

57 ODPOW. 57
profile.country.pl_PL.title
piter1600
Początkujący

A ile czekałeś?Bo ja już prawie trzy miesiące czekam,ale podobnie jak inni mam kopię paragonu.

spolDon1fhkbr
Początkujący

piter1600 napisał(a):

ale podobnie jak inni mam kopię paragonu.

To nie czekaj. Kopia wystarcza. Przecież zawsze mogła zawinić poczta. Paragon jest wysyłany zwykłym listem... A to co się ostatnio wyprawia z pocztą :c98

MARCUS68-----
Początkujący

Kamerkę dostałem na końcu lutego a dokumenty 18 kwietnia.

profile.country.PL.title
mareczek87ww
Poszukiwacz

Ile się czeka na moduł Wi-FI, już prawie 3 miesiące....

stubbs.
Użytkownik

Przeczytaj wcześniejsze posty Kolego ;)
Dość długo ludzie czekali na swoje prezenty oraz na osobną paczkę z potwierdzeniem zakupu.
Póki co nie zanotowano jeszcze niedotarcia prezentu lub dowodu zakupu (przychodzą dwie oddzielne paczki/listy).

Dzwoniąc na infolinię możesz dowiedzieć się gdzie szukać pomocy w tej sprawie, choć od razu powiem Ci, że czeka się długo i z opisów osób korzystających z promocji wynika, że warto było czekać ;).

INFOLINIA SONY

Pozdrawiam Stubb
Mandaryn111
Początkujący

Jak nie jak zanotowano .Któryś raz już piszę,że na początku lutego dostałem moduł wifi,a potwierdzenia do tej pory nie ma...Ale nie zawracam sobie tym głowy,bo mam kopie faktury.Choć być może kiedyś dotrze:)Pozdro

Mylagos
Użytkownik

Trzy miesiące to dosyć długo, ale co by nie napisać, procedura przyznawania modułów Wi-Fi, mogła być lepiej przygotowana - przesyłka do Francji i z Francji idzie trochę czasu. Najlepiej będzie jeśli zrobisz to co napisał Stubb.

stubbs.
Użytkownik

Mandaryn111 napisał(a):

Ale nie zawracam sobie tym głowy,bo mam kopie faktury.

Z moich informacji wynika, że to wystarczy choć nie jestem prawnikiem.

Mandaryn111 napisał(a):

Choć być może kiedyś dotrze:)Pozdro

Czyli jeszcze jesteś w trakcie oczekiwania, więc nie możesz mówić, że nie dostałeś - tylko że nadal czekasz :smileyhappy: .

Pozdrawiam Stubb