anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Promocja

profile.country.PL.title
djdaskam
Nowicjusz

Sony Promocja

Witam

Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...

57 ODPOW. 57
profile.country.pl_PL.title
brajan1
Początkujący

Kobitka z Sony powiedziała, ze na stronie może nie być jeszcze, ze dostali, natomiast numer z potwierdzenia odbioru każdego listu muszą wprowadzać do systemu na bieżąco, a mojego numeru w systemie po dziś dzień brak.

MARCUS68-----
Początkujący

Ja wysłałem zgłoszenie 18.01 a potwierdzenie rejestracji przyszło 03.02. Mój kolega wysyłał 15.12 a potwierdzenie dostał dwa dni wcześniej niż ja.

brajan1
Początkujący

Koledzy mi nie chodzi o potwierdzenie. Jeśli koperta dotarła do nich to numer listu jest wprowadzony od razu przy odbiorze do systemu, ale na stronie nie jest wtedy, że dostali, bo dopiero po otwarciu listu wprowadzają korektę że kupon dotarł. A to czy dostali sprawdzić można telefonicznie i ja tak zrobiłem dziś po raz trzeci.

MARCUS68-----
Początkujący

Ja mam taki status w tej chwili.
Twoja rejestracja:
Twój kod rejestracyjny: xxx
Numer seryjny Twojego produktu: xxx
Data rejestracji: 15/01/2012
Status: Twoja rejestracja przebiegła pomyslnie! Produkt zostanie wkrótce wysłany.
Jeśli chodzi o gwarancję to jakiś czas temu pytałem sie w centrum Sony i dostałem odpowiedź,że ksero wystarczy bo odbiornik wczesniej zarejestrowałem.

Edytowano 07.03.2012
Usunąłem prywatne dane, nie mające wpływu na dyskusję.
Zimny.

DawidMisiak-----
Początkujący

Dostałem dziś moduł, ale oryginału faktury zakupu w przesyłce brak. Czy dowody zakupu są faktycznie dosyłane w późniejszym terminie osobną przesyłką?

MARCUS68-----
Początkujący

Nie rozumiem czemu nie przesyłają razem faktury zakupu.Znajomy,który odebrał już tablet prawie miesiąc temu do dzisiaj nie dostał swojej faktury zakupu.Wysłał pismo z zapytaniem o oryginał faktury na adres promocji ale do dzisiaj nie dostał żadnej odpowiedzi.Trochę to wszystko dziwne.

rudy12
Początkujący

ja wifi dostałem jakos pod koniec grudnia i do teraz nie dostałem moich dokumentów z powrotem czy jest tu ktos kto dostał juz przesyłke z faktura ? pozdrawiam

profile.country.PL.title
mareczek87ww
Poszukiwacz

Super kupiłem specjalnie moduł WIFI bo myślałem że mnie promocja nie obejmie a jednak :D
A teraz pytanie jak najlepiej to wysłać listem poleconym czy jakoś inaczej.

piter1600
Początkujący

Wysyłasz listem poleconym.

makraw01
Początkujący

No i doczekaliśmy się :thumbsup: . Wysyłają !
Dzisiaj dostałem list z moim dowodem zakupu telewizora.
List wysłany 14-tego lutego.