Podziel się wrażeniami!
Witam
Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...

Siema chłopaki.Ja otrzymałem fakture a Wi Fi ni chu chu.To jest dopiero numer.12 grudnia zarejestrowany i do teraz nie ma przesyłki
Witam, czy centrala we Francji wysyła WiFi i nasze paragony, czy odsyłają tylko paragony a WiFi przychodzi na ich polecenie z polskiej centrali?
Pozdrawiam
Witam dzisiaj przyszły do mnie dokumenty z paragonem.
Temat był już poruszany na forum. Jedyne co można robić to:
a) uzbroić się w gruby pancerz cierpliwości
b) dzwonić do Sony i dopytywać się gdzie jest sprzęt / paragony
Niestety trochę to trwa, ale nie jest mi znany żaden przypadek zgubienia przesyłki.
Kamerka Skype wreszcie do mnie dotarła.
Oryginału faktury narazie nie ma.
MARCUS68 napisał(a):
Kamerka Skype wreszcie do mnie dotarła.
Oryginału faktury narazie nie ma.
Czy zwrot oryginalnych dokumentów zakupu sprzetu otrzymam z Francji od SONY przesyłką polecona czy zwykła. Pytanie o tyle zasadne, że niektóre przesyłki zwykłe po prostu do mnie nie dochodzą. Wykonanie telefonu do Francji moze byc klopotliwe, bo nie mówię po francusku.
Co mogę otrzymać od SONY w przypadku zaginięcia przesyłki wysłanej w Francji. Akurat na ta wysyłkę nie mam absolutnie zadnego wpływu
Po pierwsze numer telefonu jest taki, że płaci się jak za 0801..... Po drugie mówi się po polsku oczywiście (co prawda panie konsultantki mniej lub więcej ten polski umieją, ale dają radę). Po trzecie te dokumenty to przychodzą tak po miesiącu od otrzymania prezentu.
W moim przypadku poszło bardzo sprawnie. 1 marca dotarło wifi, a 5 marca faktura.