anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Promocja

profile.country.PL.title
djdaskam
Nowicjusz

Sony Promocja

Witam

Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...

57 ODPOW. 57
profile.country.pl_PL.title
stubbs.
Użytkownik

:thumbsup:

Pozdrawiam Stubb
hogum-----
Początkujący

Siema chłopaki.Ja otrzymałem fakture a Wi Fi ni chu chu.To jest dopiero numer.12 grudnia zarejestrowany i do teraz nie ma przesyłki

profile.country.GB.title
dj_peterka
Nowicjusz

Witam, czy centrala we Francji wysyła WiFi i nasze paragony, czy odsyłają tylko paragony a WiFi przychodzi na ich polecenie z polskiej centrali?
Pozdrawiam :c37

laskadan
Poszukiwacz

Witam dzisiaj przyszły do mnie dokumenty z paragonem. :)

stubbs.
Użytkownik

Temat był już poruszany na forum. Jedyne co można robić to:
a) uzbroić się w gruby pancerz cierpliwości
b) dzwonić do Sony i dopytywać się gdzie jest sprzęt / paragony

Niestety trochę to trwa, ale nie jest mi znany żaden przypadek zgubienia przesyłki.

Pozdrawiam Stubb
MARCUS68-----
Początkujący

Kamerka Skype wreszcie do mnie dotarła. :thumbsup: Oryginału faktury narazie nie ma. :?

Mylagos
Użytkownik

MARCUS68 napisał(a):

Kamerka Skype wreszcie do mnie dotarła. :thumbsup: Oryginału faktury narazie nie ma. :?

Faktura jest wysyłana osobno. Trzeba po prostu poczekać.

petrosj
Początkujący

Czy zwrot oryginalnych dokumentów zakupu sprzetu otrzymam z Francji od SONY przesyłką polecona czy zwykła. Pytanie o tyle zasadne, że niektóre przesyłki zwykłe po prostu do mnie nie dochodzą. Wykonanie telefonu do Francji moze byc klopotliwe, bo nie mówię po francusku.

Co mogę otrzymać od SONY w przypadku zaginięcia przesyłki wysłanej w Francji. Akurat na ta wysyłkę nie mam absolutnie zadnego wpływu

spolDon1fhkbr
Początkujący

Po pierwsze numer telefonu jest taki, że płaci się jak za 0801..... Po drugie mówi się po polsku oczywiście (co prawda panie konsultantki mniej lub więcej ten polski umieją, ale dają radę). Po trzecie te dokumenty to przychodzą tak po miesiącu od otrzymania prezentu.

profile.country.PL.title
marcio222
Użytkownik

W moim przypadku poszło bardzo sprawnie. 1 marca dotarło wifi, a 5 marca faktura.