anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Promocja

profile.country.PL.title
djdaskam
Nowicjusz

Sony Promocja

Witam

Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...

57 ODPOW. 57
MARCUS68-----
Początkujący

Po miesiącu od otrzymania kamerki napisałem zapytanie o oryginał faktury i dostałem taką odpowiedź. "Państwa dowód zakupu nie został jeszcze odesłany. Bardzo prosimy oczekiwać jego zwrotu w przeciągu kilku tygodni" :c18 Czemu to tak długo trwa?

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

MARCUS68 napisał(a):

Czemu to tak długo trwa?

Tak informacyjnie - na forum raczej nikt Ci na Twoje pytanie nie odpowie.

To miejsce dla Użytkowników produktów Sony ;-)

Proponuję wobec tego skontaktować się z osobą, od której uzyskałeś odpowiedź.
A tak na marginesie - dowód zakupu chyba nie jest czynnikiem warunkującym działanie urządzenia? ;)

Ja czekałem na gwarancję extra (dokumenty) jakieś 3 miesiące.
Jak przyszła, to schowałem do szuflady i tak leżała tam do czasu aż gwarancja się skończyła. :)

Cierpliwości, na pewno będzie dobrze :smileythumbsup:

profile.country.pl_PL.title
Mylagos
Użytkownik

Lajam napisał(a):

Cierpliwości, na pewno będzie dobrze :thumbsup:

Otóż to, trzeba poczekać :) Tak to już jest z wszelką biurokracją, że nasza cierpliwość jest testowana, jak to tylko możliwe :smileyevil: .

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Pamiętajmy, że Sony to ogromna międzynarodowa korporacja.
Obieg dokumentów trwa naprawdę znacznie dłużej niż w firmie mającej tylko 1 biuro w jednym budynku. :-)

stubbs.
Użytkownik

Zwłaszcza, że do obiegu dokumentów dołącza się usługi firm zewnętrznych takich jak poczta czy kurierzy. Międzynarodowy obieg dokumentów, wraz z ich ilością w danym punkcie, daje taki efekt. A jak się skromnie domyślam, osób które skorzystało z tej fajnej promocji trochę można naliczyć :c20.

Pozdrawiam Stubb
spolabner261srorg
Początkujący

Ja się w końcu doczekałem swojego modemu Wi-Fi po prawie dwóch miesiącach od wysłania papierów. Papiery doszły 3 dni po modemie.
Jednak jakie było moje zdziwienie gdy tydzień później przyszła do mnie druga przesyłka z drugim modemem! Również z Francji i również na moje nazwisko. Przypuszczam, że to pomyłka. Na razie to zostawię. W sumie to nie wiem co z tym zrobić.

Zimny_
Użytkownik

Długi czas oczekiwania, ale było warto :D

Mandaryn111
Początkujący

A moje papiery pewnie gdzieś zaginęły,bo już nie wiem ze trzy miesiące od modemu wifi ich nie mam.Ale kopie zrobiłem,a to podobno jest ważne w przypadku gwarancji.Także odpuściłem sobie je.

stubbs.
Użytkownik

Też słyszałem o tym, że kopie w/w dokumentów są honorowane.
Wydaje mi się, że dojdą do Ciebie wszystkie dokumenty. Niestety cała procedura trwa trochę czasu.

Pozdrawiam Stubb
MARCUS68-----
Początkujący

moje dokumenty wreszcie dotarły w tym tygodniu. :thumbsup: