anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Promocja

profile.country.PL.title
djdaskam
Nowicjusz

Sony Promocja

Witam

Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...

57 ODPOW. 57
Mandaryn111
Początkujący

Ja chyba coś w styczniu dostałem wifi,a faktury do tej pory nie ma...

alice------
Początkujący

Witam. Mam pytanie odnośnie tej promocji z modułem WiFi. Jeśli na stronie, gdzie sprawdzam status rejestracji mam takie coś :
Twoja rejestracja:

Twój kod rejestracyjny:xxx
Numer seryjny Twojego produktu:xxx
Data rejestracji:07/01/2012
Status:Twoja rejestracja przebiegła pomyslnie! Produkt zostanie wkrótce wysłany.

To znaczy, że papiery, które wysłałam dotarły do Francji czy nie ? Bo generalnie papierki wysłałam pod koniec stycznia i cisza....

Pozdrawiam

Edytowano 07.03.2012
Usunąłem prywatne dane, nie mające wpływu na dyskusję.
Zimny.

spolDon1fhkbr
Początkujący

Tak wszystko ok. Do miesiąca będzie tablet.

Proponuję usunąć numer rejestracji (można odczytać adres, telefon itd z tamtej strony po numerze zgłoszenia) i ewentualne numer seryjny z postu wyżej.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Myślę, że mógł już zostać wysłany - jeśli status zmienił się.

PS
Kod rejestracji i numer seryjny możesz wymazać z postu. Nie jest potrzebny, a po co ktoś ma widzieć :D Edytujesz poprzez opcję "zmień".
Już to zrobiłem..

KrisKW
Początkujący

A ja nic nie wiedziałem o takiej promocji i z tego co widzę to teraz jest już musztarda po obiedzie :c9

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

A kiedy kupowałeś telewizor?

spolDon1fhkbr
Początkujący

Zimny napisał(a):

A kiedy kupowałeś telewizor?

Nie ma znaczenie, czas rejestracji i wysłania dokumentów już minął. Decydowała data stempla pocztowego.

A obwiniał bym sprzedawcę, że nie poinformował... Gdzie był zakupiony telewizor?

KrisKW
Początkujący

No właśnie i tak nie wiem czy bym mógł uczestniczyć w tej promocji, bo TV kupiłem w Saturnie.

spolDon1fhkbr
Początkujący

Oczywiście, że mogłeś.

KrisKW
Początkujący

Szkoda że to "mogłeś" brzmi jak czas przeszły :(