Podziel się wrażeniami!
Witam
Przepraszam moderatorów ponieważ nie wiem gdzie mogłem umieścić ten temat więc umieściłem go tutaj ze względu iż posiadam z tej serii model tv.
Odnośnie mojego zapytania dostałem moduł Wi-Fi lecz wewnątrz nie było paragonu który wysłałem tylko podziękowanie od zespołu sony. Co w tym wypadku mam zrobić jeśli coś się stanie z tv , lecz oczywiście mam nadzieję że nic się nie przytrafi. Gdzie mam to zgłosić aby odzyskać dowód zakupu. Na dodatek w regulaminie promocji jest napisane że oryginał dowodu zakupu zostanie odesłany...
Ja chyba coś w styczniu dostałem wifi,a faktury do tej pory nie ma...
Witam. Mam pytanie odnośnie tej promocji z modułem WiFi. Jeśli na stronie, gdzie sprawdzam status rejestracji mam takie coś :
Twoja rejestracja:
Twój kod rejestracyjny:xxx
Numer seryjny Twojego produktu:xxx
Data rejestracji:07/01/2012
Status:Twoja rejestracja przebiegła pomyslnie! Produkt zostanie wkrótce wysłany.
To znaczy, że papiery, które wysłałam dotarły do Francji czy nie ? Bo generalnie papierki wysłałam pod koniec stycznia i cisza....
Pozdrawiam
Edytowano 07.03.2012
Usunąłem prywatne dane, nie mające wpływu na dyskusję.
Zimny.
Tak wszystko ok. Do miesiąca będzie tablet.
Proponuję usunąć numer rejestracji (można odczytać adres, telefon itd z tamtej strony po numerze zgłoszenia) i ewentualne numer seryjny z postu wyżej.
Myślę, że mógł już zostać wysłany - jeśli status zmienił się.
PS
Kod rejestracji i numer seryjny możesz wymazać z postu. Nie jest potrzebny, a po co ktoś ma widzieć Edytujesz poprzez opcję "zmień".
Już to zrobiłem..
A ja nic nie wiedziałem o takiej promocji i z tego co widzę to teraz jest już musztarda po obiedzie
A kiedy kupowałeś telewizor?
Zimny napisał(a):
A kiedy kupowałeś telewizor?
No właśnie i tak nie wiem czy bym mógł uczestniczyć w tej promocji, bo TV kupiłem w Saturnie.
Oczywiście, że mogłeś.
Szkoda że to "mogłeś" brzmi jak czas przeszły