Podziel się wrażeniami!
Witam,
Mam pytanie kiedy Sony planuje aktualizacje Android TV np. dla KD-65XF9005 (XF90 model 2018) do wersji Oreo 8.x?
Pozdrawiam
Tomek
Dziwne, dziwne, bardzo dziwne.
Żeby była jasność kolego marcinor - u mnie też się włącza HDR automatycznie, tylko że obraz robi się wyraźnie jaśniejszy dopiero jak zmienię w ustawienia HDR z automat na HDR10. U Ciebie zmiana na HDR10 nic nie zmienia?
Tez mam XE9005. HDR na YouTube wyglada na automatycznie i na HDR10 tak samo.
Moze zaktualizujcie wersje YouTube do najnowszej
Ja mam Youtube 2.05.03
U mnie na obu jest tak samo.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że po aktualizaji do Oreo zniknęła mi z telewizora aplikacja Youtube i musiałem ją ściągać z Google Play.
Widocznie tym co HDR na Youtube działa poparawnie, aplikacja pozostała na telewizorze po aktualizacji.
Ja mam X9005 i nadal nie mam ;/
@marcinor jakoś zawsze czekałem jak pojawi sie sama.. Jeszcze cos przez usb zle wgram :p.. Chyba nie będę ryzykował..
Zastanawiam sie tylko czy po wgraniu updejta warto przywrócic ustawienia do domyslnych? Wówczas strace ustawienia kalibracji :(. Dlatego chya sobie zrobie fotki z moich ustawien dla różnych wyjsc HDMI bo tego mam sporo..
Nie bądź baba, ja zawsze aktualizuję przez usb, jak chyba większość tutaj na forum.
Jedyna niedogodność to muszę klęczeć przez 15 minut przy telewizorze, żeby mi prąd nie wyłączyli.